MARIANNE UBINK…….VRIJWILLIGER VAN HET JAAR 2021

22 april 2022


De TennisVereniging Ter Aar kent een grote groep vrijwilligers. Zonder deze vrijwilligers kan de vereniging niet draaien. Het Bestuur van TVTA realiseert zich dat terdege en looft jaarlijks een vrijwilligersprijs uit als waardering voor het werk, dat vrijwilligers doen.
Dit jaar valt de keuze op een medewerkerster die veel voor de vereniging betekent en alle zaken van verhuur van de  padelbaan in goede banen heeft geleid, hierdoor was het voor een groot aantal niet-leden toch mogelijk om kennis te maken met PADEL. Op de Algemene  Leden Vergadering van 20 april 2022 is Mariane Ubink uitgeroepen als vrijwilliger van het jaar 2021.Marianne heeft tijdens de ALV de prijs en de bloemen ontvangen uit handen van de voorzitter, Frank Langeveld.

Marianne heeft een lange staat van dienst, eerst jaren als commissie lid van de wedstrijdcommissie, daarna voorziter van de wedstrijdcommissie en bestuurslid van TVTA.
Afgelopen jaar heeft Marianne de organisatie van de verhuur van de padelbaan geregeld, wat vereniging veel heeft opgeleverd.  

Nieuwscategorieën Alle leden

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 172 603 347

Tennisvereniging teraar

Vosholstraat 29
2461 AB Ter Aar

KVK-nummer

40445485