OC enkel/clubkampioenschappen weekend en inschrijven OC dubbel en padel

16 juni 2022


Beste leden,

OC enkel/clubkampioenschappen weekend 2 en 3 juli 

De OC enkel/clubkampioenschappen organiseren we dit jaar anders. We organiseren een clubkampioenschap weekendtoernooi op zaterdag 2 en zondag 3 juli. Alle senioren kunnen hieraan meedoen en iedereen heeft kans om clubkampioen te worden!

Op zaterdag speel je ongeveer 2 wedstrijden van 50 minuten. De wedstrijdcommissie verdeelt de spelers in poules van 3 of 4 spelers (dat is afhankelijk van het aantal inschrijvingen en hoe we dan uitkomen). 

Op zondag speel je, afhankelijk van het aantal punten dat je op zaterdag behaald hebt, in de winnaars- of de verliezerspoule. Ook dan speel je 2 of 3 wedstrijden van 50 minuten. De finalewedstrijd in de winnaarspoule wordt gespeeld als een normale wedstrijd en speel je om gewonnen sets. De winnaar is de clubkampioen. De winnaar in de verliezerspoule ontvangt een presentje (dat bepalen we aan de hand van de behaalde punten). 

De wedstrijden worden gespeeld tussen 10.00 en 17.00 uur, dus als je je opgeeft houd dan beide dagen zoveel  mogelijk vrij. 

Inschrijven kan vanaf 23 mei tot en met zondag 26 juni. Dat doe je via toernooi.nl en zoek op "TVTA OC enkel clubkampioen 2022". Je betaalt bij je inschrijving € 5,-. Daarvoor krijg je van ons op zaterdag en zondag een heerlijke lunch! Je kan een beperkt aantal verhinderingen opgeven voor dat weekend en we doen ons best om daar rekening mee te houden.

Mocht je onverhoopt niet mee kunnen doen, laat ons dat uiterlijk zondag 26 juni weten via [email protected] Tot en met die datum krijg je van ons je inschrijfgeld terug. 

Op dinsdag 28 juni maken we de indeling bekend en krijg je een e-mailbericht hoe laat je zaterdag moet spelen. 

We hopen op veel aanmeldingen en dan maken we er een feestelijk weekend van! 

 

OC dubbel en OC padel 

Vanaf 23 mei tot en met 19 juni kan je je opgegeven voor de OC dubbel en de nieuwe ronde van de OC padel. Opgeven kan via de Clubagenda in de KNLTB app of via de website tvteraar.nl (wel eerst even inloggen). 

De wedstrijden kunnen worden gespeeld in de periode van 28 juni tot en met 30 september. 

De kruisfinales worden gespeeld in de periode van 3 oktober tot en met 21 oktober en op 23 oktober is de finaledag.

Deze data zijn ook terug te vinden in de clubagenda.  


OC mix en OC padel

Let op, je kan tot en met 3 juni je wedstrijden spelen.  

De kruisfinales worden gespeeld van 6 juni tot en met 24 juni en op 26 juni is de finaledag. 

Vragen kan je mailen naar: [email protected]

 

Met sportieve groet, 

De wedstrijdcommissie 

Nieuwscategorieën Senioren

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 172 603 347

Tennisvereniging teraar

Vosholstraat 29
2461 AB Ter Aar

KVK-nummer

40445485