Schrijf je nu in voor de OC Mix en OC Padel (zomer)

09 mei 2024


Vanaf vandaag tot en met zondag 26 mei kunnen jullie je inschrijven voor de OC Mix en de OC padel (zomer). Voor deze OC Padel ronde geldt ook weer dat je je kan inschrijven als mixteam, herendubbel of damesdubbel.

Inschrijven doe je via de KNLTB clubapp of via de website van TVTA (zorg dat je ingelogd bent). Eén van beiden hoeft zich maar in te schrijven. Heb je geen partner maar wil je wel meedoen? Dan kan je dat ook aangeven in het formulier. 

Inschrijven via de KNLTB app: Ga naar ‘club’ en daarna naar ‘agenda’. Daar zie je staan ‘Inschrijven OC Mix’ en ‘Inschrijven OC padel’. Klik erop en de rest spreekt vanzelf.
Via de website: Via ‘senioren’ klik je op ‘Clubagenda’ en kies je de OC waar jij je voor wilt inschrijven. Klik op de groene button om de naam van je partner door te geven en vervolgens klik je op 'inschrijven'. 

Speelperiodes
De poulewedstrijden worden gespeeld in de periode van 3 juni tot en met zondag 22 september. De kruisfinales in de periode van 24 september en 17 oktober. De finaledag is op zondag 20 oktober.

In de week van 27 mei krijgen degenen die zich hebben ingeschreven van ons bericht over de poule-indeling.

De spelregels vind je onder 'senioren', 'OC', 'OC reglement'. 

Net als de vorige OC rondes maken wij het ook in deze speelrondes weer mogelijk om ook voor de poule-wedstrijden een tennis- en padelbaan 10 dagen van te voren af te kunnen hangen in plaats van de gebruikelijke 7 dagen. 

Als je om wat voor reden dan ook niet (meer) in staat bent wedstrijden te spelen, stuur ons dan een bericht via [email protected] en licht je tegenstanders in. Dat voorkomt misverstanden. 

We hopen uiteraard op veel inschrijvingen, dus schrijf je in! 

Heb je vragen of suggesties? Mail naar [email protected] 

Veel speelplezier!

De wedstrijdcommissie   

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 172 603 347

Tennisvereniging teraar

Vosholstraat 29
2461 AB Ter Aar

KVK-nummer

40445485