Nieuwe ledentoernooi + Nieuwe leden infoavond

15 maart 2024


Je hebt het vast al gehoord, de banen zijn weer open. Misschien heb je alweer een balletje geslagen. 

Als Nieuwe ledencommissie hebben wij voor het voorjaar een aantal activiteiten gepland. Speciaal voor onze eerste- en tweedejaars seniorleden. De volgende activiteiten staan op de planning:

- Nieuwe Leden Infoavond: donderdagavond 11 april 19:30 - 20:30 uur
- Nieuwe Ledentoernooi: vrijdag 3 mei 19:30 - 22:30 uur

Tijdens de Nieuwe ledenavond vertellen wij meer over de club; waar de EHBO-doos en de AED hangt; waar je de sleutels kunt vinden als het grote hek open moet voor de hulpdiensten of je tennisbal bijn de voetbal ligt; hoe het werkt om iemand te introduceren; wat van je verwacht wordt wanneer je bardiensten gaat draaien; je krijgt een rondleiding, enzovoort. En we beantwoorden je vragen.
Je mag je hiervoor opgeven door deze mail te beantwoorden, maar dit hoeft niet. We starten wel echt om 19:30 uur; het is geen inloop.

Nog veel leuker is natuurlijk het Nieuwe Ledentoernooi. Gewoon gezellig en er is een kans dat je leuke mensen ontmoet met wie je vaker kunt afspreken om een balletje te slaan. Als je wilt meedoen, laat dit dan even weten door deze mail vóór 26 april te beantwoorden. Geef duidelijk aan of je alleen wilt tennissen of wilt padellen én tennissen. Wil je echt alleen padellen, dan kun je dit ook aangeven, maar houd er dan rekening mee dat je weinig speelt. Tip: doe ook mee met het tennissen en leen gewoon een racket :-)

 

We hopen jullie allemaal te mogen verwelkomen de 11de april of de 3de mei. Heb je al eerder vragen, stuur gerust een mail naar [email protected]

 

Nieuwscategorieën Senioren

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 172 603 347

Tennisvereniging teraar

Vosholstraat 29
2461 AB Ter Aar

KVK-nummer

40445485