Poule-indeling OC DD, HD en Padel

30 maart 2024


Voor alle OC deelnemers.

Wij hebben de poule-indeling gemaakt. Deze vind je op de website onder Senioren > OC en dan onder DD, HD en padel. 

We hebben ons best gedaan iedereen zo goed mogelijk op zijn of haar niveau in te delen, zodat er leuke wedstrijden ontstaan. 

Als je om wat voor reden dan ook niet (meer) in staat bent wedstrijden te spelen, stuur ons dan een bericht via [email protected] en licht je tegenstanders in. Dat voorkomt misverstanden. 


Speelperiodes
Je hebt tot en met 26 mei de tijd om je poule-wedstrijden te spelen. Dat is vanaf nu in totaal 9 weken. Het is zo voorbij, dus zorg ervoor dat je op korte termijn je tegenstanders mailt/appt om een afspraak te maken. 

De contactgegevens van je tegenstanders vind je in de KNLTB app. Klik op 'maatjes'. Daarna op het vergrootglassymbool rechtsbovenin. In de zoekbalk schrijf je de naam van je tegenstander en dan vind je alle informatie. 

De kruisfinales worden gespeeld in de periode van 29 mei tot en met 20 juni.
De finaledag is op 23 juni. 

Deze informatie is terug te lezen in de clubagenda onder 'einde poule-wedstrijden OC'

Uitslagen doorgeven
De wijze waarop de uitslag van de wedstrijden worden doorgegeven hebben we veranderd. Dat doe je niet meer via de website, maar dat doe je door een email te sturen naar:
[email protected] 
We hebben het voor jullie zo makkelijk mogelijk gemaakt door in de hal van de tennisclub een QR-code te hangen.
Als je die scant dan opent gelijk een kant-en-klare email gericht aan bovenstaand emailadres waarin je alleen de namen hoeft in te vullen en de uitslagen. Die mail verzend je vervolgens en wij zorgen ervoor dat de resultaten worden verwerkt en bijgehouden. Bijgevoegd tref je de QR-code ook aan. 

Deze QR-code vind je ook op de website onder 'senioren', 'OC', dan klik je op de OC waarin jij meedoet, en dan 'uitslag invoeren'. Daar vind je ook het overzicht met de uitslagen waarin wij wekelijks de puntenstanden bijhouden.

Baan reserveren
Dit jaar hebben we ook een verandering doorgevoerd in het afhangen van een baan om de poulewedstrijden te spelen. Het is mogelijk om 10 dagen van te voren (in plaats van de gebruikelijke 7 dagen) baan 7 af te hangen en voor de padellers de padelbaan. Dat kan alleen in de periode dat er poulewedstrijden gespeeld worden, van 25 maart tot en met 26 mei. Je hebt een code nodig om deze baan 10 dagen van te voren te kunnen afhangen. De uitleg met de code vind je op de TVTA website onder: Senioren, OC, Reserveren Baan.

Deze verandering hebben we doorgevoerd zodat als je eenmaal een afspraak met je tegenstanders hebt gemaakt, je ook zo goed als zeker weet dat je op tijd een baan kunt afhangen. We willen hiermee het probleem ondervangen dat OC-deelnemers niet op tijd de wedstrijden gespeeld krijgen vanwege het niet kunnen afhangen van een baan. De Wedstrijdcommissie ziet erop toe dat er eerlijk gebruik van deze mogelijkheid wordt gemaakt. 


De spelregels en verdere informatie over de OC's vind je onder 'senioren', 'OC', 'OC reglement'. 

Heb je vragen? Stuur een email naar; [email protected] 

Veel speelplezier toegewenst!

Met sportieve groet
De Wedstrijdcommissie 

Nieuwscategorieën Senioren

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 172 603 347

Tennisvereniging teraar

Vosholstraat 29
2461 AB Ter Aar

KVK-nummer

40445485